Betul Ke Duit Gorila Boleh Mengubah Hidup Anda?

Hari ini:

Assalamualaikum wbt & Salam Sejahtera..

Pasti ada yang tertanya macamana gorila ni boleh buat duit? Betul ke? Ni mesti MLM ni.. Ni mesti kena cari orang ni... Ni mesti nak scam ni.. Atau dia suruh gorila ni buat kerja cari duit ke?? Jawapannya: TIDAK! BUKAN!


Jadi bagaimana gorila ini mampu mengubah hidup anda terutama dari segi kewangan?

OK sejujurnya begini: gorila ini tiada kena mengena apa pun, ia hanyalah sekadar untuk menarik perhatian anda pada peringkat mula pembacaan (sengaja font ini dikecilkan). Jika saya letak gambar gajah, semut, ikan, kambing, monyet atau siput babi pun pasti akan  tertanya bagaimana "binatang-binatang" ini mampu mengubah hidup anda kan? Ya jawapannya masih sama, tiada kena mengena apa pun, ia hanyalah sekadar untuk menarik perhatian anda pada peringkat mula pembacaan.


TIPS PERCUMA UNTUK BERJAYA: JANGAN BANYAK BERALASAN. TERUSKAN!

================================================

Baiklah, jadi mari  teruskan. Terus ke cerita sebenar ya!

SEBENARNYA... Saya akan mendedahkan kepada anda bagaimana anda boleh membina pendapatan pasif dan aktif dengan perdagangan Forex dan Emas.. Ya, Forex and Gold trading dalam bahasa Inggerisnya. Ya, masih sama Tuan/Puan, gorila itu tiada kena mengena pun... OK cukup jangan tanya pasal gorila lagi ya.

Forex and Gold Trading.. apa cerita ni??

- Tak reti trade sendiri? Jangan risau kita ada trader yang bantu tradekan untuk anda. Tak payahla nak berjaga dan pening kepala. Trader kita adalah disahkan (certified).
- Takut tipu? Jangan risau, platform ini siap berdaftar dengan National Futures Association (NFA). Nanti kita detailkan ya.
- Halal ke? Ya sudah pasti, kami adalah patuh syariah. Nanti kita sembang lebih mendalam.
- Pakai robot atau copy ke? Tidak, kami trade secara manual setiap masa.
- Berapa banyak profit? Bergantung kepada pasaran. Tapi memang agak lumayan!
- Berapa modal minima? Untuk trade currency modal minima adalah USD5,000 sahaja. Manakala untuk trade gold modal minima adalah USD10,000.
- Selamat ke? Ya selamat, lagi banyak modal lagi selamat. Kerana kami tidak trade semua unit, kami trade secara berhemah dengan "backup equity" yang mencukupi. Kami membuat analisis pasaran yang terbaik sebelum "entry" dan "close".
- Boleh saya monitor trading tersebut? Ya boleh, lagi baik kita trade sama-sama. Kita boleh share ilmu.
- Ada kelas belajar trading ke? Ya ada, kami ada 13 modul siap untuk diajar kepada yang berminat. Kelas tidak diwajibkan. Kelas ini percuma kepada client kami sahaja.
- Betul ke tak payah cari orang? Habistu kenapa anda sibuk promosi ni? Kerana saya adalah Introduction Broker (IB) yang dilantik. Dah memang itu kerja saya =)
- Apa nama broker tu? Maaf kami tak dapat beritahu disini, tapi kami boleh beritahu dalam phone. Silakan berhubung segera =)
- Boleh jumpa? Ya memang diwajibkan berjumpa di Service Center kami di Petaling Jaya. Kita sambung cerita ni dalam wassap ok!
- Ada apa lagi nak cerita bro? Forex dan Gold trade tidak menjanjikan bulan dan bintang, tetapi kami tetap beri yang terbaik!


Ok sekarang kita positifkan minda dengan video ini dahulu ya..

Hukum Berdagang Matawang


Teknik Forex yang halal kami amalkan :
- Duit itu ada (diharuskan)
- Jangan ada unsur judi dan riba dan "swap".
- Ada technical analysis


================================================


Biasanya apa masalah ya?
- Nak trade tak ada masa
- Nak tengok chart tak pandai!
- Nak monitor market tak faham pulak tu..
- Nak belajar basic trading nota tebal sangat!!!
- Tiada masa nak pergi kelas belajar trading!!
- Susah untuk faham fundamental dan teknikal trading!!!
- Kos belajar basic to advance terlalu mahal!!!

Jangan stress, jangan tension.. biar kami bantu anda jana pendapatan. Purata profit bulanan yang amat memberangsangkan!


================================================

Apa yang best trade dengan kami?
- Boleh withdraw setiap hari terus masuk ke akaun bank anda. Dalam masa 24 jam waktu bekerja duit sudah ada dalam akaun bank anda!
- Komisen kepada Service Center dan Trader yang sangat rendah.
- Tiada interest.
- Tiada fee untuk withdraw.
- Rate withdraw adalah mengikut rate semasa.
- Pelbagai bonus ditawarkan oleh syarikat.
- Trader yang mesra dan mampu melayan anda.
- Mengamalkan trading yang halal dan patuh syariah.
- Kami menggunakan platform trading sendiri, yang biasa bank-bank guna, bukan Metatrader 4 atau 5 dll. Software trading kami sangat efektif dan cepat!
- Privasi data client sentiasa dijaga dengan penuh amanah.
- Anda boleh monitor sendiri pergerakan akaun trading anda. Tanpa sembunyi, tanpa ragu-ragu. Dan jika anda nak trade sendiri juga dibenarkan.


OK yang BERMINAT SAHAJA, kita cerita dalam whatsapp/call pulak ya.



Whatsapp/call sekarang: 019-6691474 (Atiq)

Atau klik link dibawah untuk whatsapp saya terus.